ScanoGraphics :: X-Cart SEO :: X-Cart zoekmachine optimalisatie pakket

X-Cart zoekmachine optimalisatie pakket

X-Cart zoekmachine optimalisatie pakket
Wordt uw X-Cart standaard webwinkel niet (goed) gevonden in Google of Bing?
Met het X-Cart webwinkel zoekmachine pakket is dat snel opgelost. Dit kan het verschil maken tussen enkele tientallen en enkele honderden bezoekers per dag!

Wij verzorgen voor u de noodzakelijke aanpassingen en uitbreidingen van uw webwinkel waardoor u frequenter en veel beter geÔndexeerd wordt door de belangrijkste zoekmachines. Dit kan het verschil uitmaken tussen enkele tientallen bezoekers en enkele honderden unieke bezoekers per dag!

Zoekmachine optimalisatie is een vereiste bij iedere X-Cart webwinkel om goed gevonden te worden.
Het investeren in optimalisatie is een diepte-investering die zich snel terugverdient.
Wij zijn gespecialiseerd in X-Cart SEO werkzaamheden en hebben verschillende voorbeelden van webwinkels met honderden unieke bezoekers per dag en tienduizenden unieke bezoekers per maand. En dit alles in sommige gevallen zelfs zonder 1 eurocent Google Adwords!
  • Alle benodigde instellingen voor meta titel, meta omschrijving en meta sleutelwoorden voor alle gebieden van uw X-Cart webwinkel (producten, categorieŽn, fabrikanten, statische pagina's) worden gevuld*;
  • Een zogenaamde XML sitemap wordt gegenereerd (voor zoekmachines)*;
  • Een speciaal zoekmachine robots bestand wordt aangebracht (voor betere indexatie);
  • Google Analytics voor u op waarmee u alle bezoekersinformatie kan bekijken;
  • Google webmaster Tools worden opgezet om uw webwinkel frequenter te laten indexeren.

    * deze punten worden eenmalig handmatig ingesteld en daarna geautomatiseerd (heeft u er geen omkijken meer naar en alles verloopt op gezette tijden daarna geheel vanzelf); hierrvoor is het van belang dat uw webserver cron jobs ondersteunt en het moet mogelijk zijn cron jobs in te stellen. Indien het niet mogelijk is een cron jobs in te stellen dan dient u de handelingen later zelf handmatig uit te voeren; dit is niet moeilijk en slechts een kwestie van met de muisklikken maar het vergroot de kans dat u het vergeet of te weinig frequent uitvoert.
Artikelnummer XC-SEO-1
Webwinkel URL
 
Prijs: Ä 395,00 Normale prijs: Ä 595,00 inclusief btw
34%
Aantal

Gerelateerde productenGerelateerde artikelen

Steeds meer webwinkels op internet
Steeds meer webwinkels op internet
Categorie: Webwinkel algemeen
Geplaatst: 31-08-2010 20:27:57
Keer bekeken: 1445
Commentaar: 0
Steeds meer kleine winkeliers beginnen ook een webwinkel. Volgens schattingen van Thuiswinkel.org zijn het er 10 tot 15 procent meer dan vorig jaar.

Eigen webwinkel beginnen
Eigen webwinkel beginnen
Categorie: Webwinkel algemeen
Geplaatst: 03-05-2010 14:19:24
Keer bekeken: 218
Commentaar: 0
De afgelopen jaren is in Nederland het aantal webwinkels explosief gegroeid. Er zijn tegenwoordig meerdere manieren om snel en zonder kennis van programmeercode een webwinkel te beginnen. Zowel particulieren als ondernemers beginnen aan het online verkopen van hun producten.

X-Cart SEO (zoekmachine optimalisatie)
X-Cart SEO (zoekmachine optimalisatie)
Categorie: Webwinkel algemeen
Geplaatst: 28-04-2010 13:31:09
Keer bekeken: 5287
Commentaar: 0
X-cart zoekmachine optimalisatie (X-cart SEO) speelt een belangrijke factor in het bezitten van een website. Zorgvuldige zoekmachine optimalisatie helpt bij het vergroten van uw verkoopresultaten, verbetering van uw conversies en het naar beneden brengen van uw betaal-per-klik kosten!