ScanoGraphics :: Verschil tussen X-Cart Gold en Pro

Verschil tussen X-Cart Gold en Pro

 
Feature X-Cart Gold X-Cart Pro
Frontoffice
(webwinkel)
Dezelfde winkel voor alle producten en categorieŽn. Klanten winkelen vanuit een en dezelfde catalogus.
Backoffice
(beheergedeelte)
1 winkeleigenaar/administrator voor de gehele winkel. Een winkel administrator met een eigen backoffice. Elke leverancier van producten heeft zijn/haar eigen wachtwoord beveiligde backoffice om artikelen in aan te maken en te beheren.
Bestellingen Alle bestellingen worden aan de winkel administrator doorgegeven. Iedere leverancier ontvangt alleen bestellingen van zijn/haar eigen producten. Respectievelijk ontvangt de klant ook een aparte factuur over de artikelen die door iedere leverancier worden geleverd.
Betalingen Alle betalingen gaan naar het handelaarsaccount van de administrator. Alle betalingen gaan naar het handelaars account van de administrator. De administrator kan het inkomen van elke leverancier op elk gewenst moment controleren. De administrator van de winkel beheert eventuele refunds aan leveranciers, controleert de eventueel nog uit te keren refunds en de actuele statussen van refunds. Let op: X-Cart heeft geen functionaliteit om informatie op te slaan over hoeveel een administrator zijn/haar leveranciers betaalt. Dit gedeelte moet worden opgezet tussen de administrator en de leveranciers.
Verzenden De administrator beheert alleen het verzenden. De administrator beheert de lijst met beschikbare verzendmethoden en of realtime berekening is ingeschakeld of niet. Elke leverancier stelt zijn/haar eigen verzendtarieven in, eventueel gebaseerd op bestemming.
Belastingen De administrator beheert het gehele belastingsysteem. De administrator stelt een lijst met belasting soorten op. Elke leverancier kan zijn/haar eigen tarieven opgeven bij de belasting soorten die door de administrator zijn opgesteld.
  X-Cart Gold productinformatie >> X-Cart Pro productinformatie >>