ScanoGraphics :: Testimonials

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen van klanten
 
Excellent product and fantastic support (proffesional, friendly and almost 24h/24h) - even for technical zeros as I am. Special thanks goes to Pieter de Jong! Thank you very much!

{X} {X} {X} {X} {X}
Petra

Toegevoegd Nov 19, 2012

Zeer snel en profeesioneel geholpen met de IDEAL module! Dit soort service verwacht je al bijna niet meer tegenwoordig!

{X} {X} {X} {X} {X}
Leon

Toegevoegd Apr 19, 2012

Perfecte taalmodule aangeschaft. De vertalingen zijn werkelijk zeer goed, niet een of ander flut systeempje waar iemand zelf wat vertalingen in elkaar heeft geflanst. Aanrader! Bedankt!

{X} {X} {X} {X} {X}
Leon

Toegevoegd Apr 17, 2012

Scanographics levert een perfect product voor een lage prijs. Wij zijn zeer tevreden over onze webshop en hebben inmiddels uitgebreid met nog 3 webshops. Vooral de installatie,helpdesk en aftersales zijn echt supergoed geregeld. Veel grote bedrijven kunnen hier een voorbeeld aannemen.

{X} {X} {X} {X} {X}
Remco brokken
(Wilbro BV)


Toegevoegd Aug 8, 2011

Toen ik het plan had om een webwinkel te laten ontwerpen en bouwen kwam ik in contact met Scanographics, met Pieter de Jong, het contact verloopt altijd soepel en professioneel. Er word meegedacht in oplossingen en bij een vraag voor service word er snel en goed gehandeld, de meeste vragen die ik heb worden vaak al binnen een paar uur afgehandeld.
Een telefoontje of email is voldoende om een vraag of verandering door te voeren

Al met al krijgt scanographics van mij een welverdiende 9, voor professionaliteit, betrokkenheid en service!

een aanrader.

Thebackpath.nl, een zeer tevreden Scanographics klant
Marcel Remmé
Zaandam


{X} {X} {X} {X} { }
Marcel Remmé
(The Back Path)


Toegevoegd Jul 20, 2011

Super support! Had problemen met het invoeren van een vertaalbestand. Werkte echter niet naar behoren. Ze hebben het probleem in een oogwenk opgelost. Mensen met veel ervaring.

{X} {X} {X} {X} {X}
Harry Rikken
(Vivarius)


Toegevoegd Dec 13, 2010

ScanoGraphics, eindelijk een Nederlands bedrijf met een persoonlijke benadering.
Een duidelijke communicatie voor onze technische vragen van onze X-cart
webshop, én aanvullende service pakketten voor de Nederlandse markt.


{X} {X} {X} {X} {X}
Walter
(http://www.lubricantshop.nl)


Toegevoegd Dec 7, 2010

Heb diverse bedrijven mee gemaakt en ze zijn altijd uitgelopen om alles voor elkaar te krijgen. Scanographics heeft als eerste dit niet gedaan. Gewoon gedaan wat er is afgesproken en dat maak je steeds minder mee. Goede service dus.


Marco


{X} {X} {X} {X} {X}
Marco
(http://www.aaabatterijen.nl)


Toegevoegd Dec 3, 2010

Zonder overdrijven de beste nederlandse vertaling van X-Cart, ik had eerst bij een ander een vertaling gekocht maar daar klopte echt helemaal niets van, weggegooid geld. En zelf vertalen bleek al snel een haast onmogelijke opgave die weken zou gaan duren.

{X} {X} {X} {X} { }
Sandra online

Toegevoegd Sep 29, 2010

Nadat ik de Nederlandse vertaling had geďnstalleerd, werd de backoffice een stuk duidelijker om te begrijpen; er gaat toch niets boven je moerstaal :-)

{X} {X} {X} {X} {X}
Ed Nijman

Toegevoegd Sep 29, 2010