ScanoGraphics :: Webwinkel SEO :: Als een SEO bedrijf u belt, hang op!

Als een SEO bedrijf u belt, hang op!

Als een SEO bedrijf u belt, hang op!
Categorie: Webwinkel SEO
Geplaatst: 03-09-2010 14:26:21
Keer bekeken: 4972
Commentaar: 0 [Verstuur]
Samenvatting: Een artikel over SEO bedrijven die ongevraagd potentiŽle klanten bellen en daarmee als dubieus te beschouwen zijn.

We zijn verbaasd over het aantal van onze klanten die zeggen dat ze ongevraagd worden benaderd door SEO bedrijven die nummer 1 posities bij zoekresultaten garanderen en niet verbaasd om te horen dat mensen die daarmee in zee zijn gegaan uiteindelijk alleen met minder geld overbleven.

Als een SEO bedrijf u belt of mailt ... hang op of reageer niet! De meeste betrouwbare SEO bedrijven hebben een overvloed aan werk en hoeven niet op deze manier aan hun klanten te komen. Als een SEO bedrijf u een eerste plaats ranking garandeert, verbreek dan de communicatie! Als het op zoekmachine algoritmes aankomt dan is de enige garantie die u heeft: dat ze continue veranderen.

Zoek naar een betrouwbare SEO partner op basis van getuigenissen, reviews en mond-op-mond reclame. Bent u ervan overtuigd dat ze tijd uittrekken om uw zaken te begrijpen en geven ze aan dat ze uw site met verschillende zoekwoorden kunnen optimaliseren waardoor u betere rankings behaalt dan heeft u waarschijnlijk een betrouwbaar SEO bedrijf gevonden.

Commentaar op Als een SEO bedrijf u belt, hang op!

Reageer als eerste op dit artikel!

Deel commentaar

Uw naam: *
Commentaar: *
Let op: HTML Markup wordt automatisch verwijderd.
De mogelijkheid om URL's te vermelden is uitgeschakeld door de administrator.
*
Voer de tekens in die u ziet in de onderstaande afbeelding.
(als u hier geen afbeelding ziet, schakel dan afbeeldingen tonen in uw webbrowser in en laad deze pagina opnieuw):