ScanoGraphics :: Webwinkel algemeen :: X-Cart SEO (zoekmachine optimalisatie)

X-Cart SEO (zoekmachine optimalisatie)

X-Cart SEO (zoekmachine optimalisatie)
Categorie: Webwinkel algemeen
Geplaatst: 28-04-2010 13:31:09
Keer bekeken: 5288
Commentaar: 0 [Verstuur]
Samenvatting: X-cart zoekmachine optimalisatie (X-cart SEO) speelt een belangrijke factor in het bezitten van een website. Zorgvuldige zoekmachine optimalisatie helpt bij het vergroten van uw verkoopresultaten, verbetering van uw conversies en het naar beneden brengen van uw betaal-per-klik kosten!

Indien u nog niet goed bekend bent met zoekmachine optimalisatie, dan zal onderstaande beknopte handleiding u op de hoogte brengen van de algemene SEO termen en u enkele X-Cart zoekmachine strategieŽn introduceren. Daarnaast is het ook goed om de zogenaamde Webmaster Guidelines van Google te bestuderen om up-to-date te blijven met hun actuele regels. Google heeft ook een goede zoekmachine optimalisatie starters kit.

Algemene zoekmachine optimalisatie tips
Een van de meeste belangrijkste dingen om te onthouden is dat wanneer zoekmachine optimalisatie wordt uitgevoerd, er 2 tot 4 sleutelwoorden per pagina worden geselecteerd! Het heeft geen zin alle pagina's van uw site met dezelfde 10+ sleutelwoorden te optimaliseren. De beste methode is uw sleutelwoorden te groeperen in gerelateerde sleutelwoorden-sets en specifieke pagina's voor kleine sets van die sleutelwoorden te optimaliseren. U selecteert pagina's die van nature aansluiten bij de sleutelwoorden die u heeft geselecteerd om te optimaliseren in plaats van sleutelwoorden on-natuurlijk op te dringen in de tekst van een pagina.
Een voorbeeld: stel u beheert www.scanographics.com en wilt deze optimaliseren voor het sleutelwoord 'x-cart gold', een pagina met informatie over X-Cart is dan perfect om te optimaliseren voor deze sleutelwoorden-set. Daar hebben we in de pagina titel het sleutelwoord verwerkt alsook op verschillende plaatsen in de tekst op de pagina (maar niet te veel!). Dit is ook gebeurd in de meta sleutelwoorden en de meta omschrijving. Tevens heeft de URL de sleutelwoorden in zich.

X-cart SEO Tips

Zoekmachine optimalisatie van uw producten
Als u enkele algemene regels volgt terwijl u producten aanmaakt, dan wordt u natuurlijker geoptimaliseerd voor goede zoekmachine resultaten. Zorg er allereerst voor dat u belangrijke sleutelwoorden in de productnaam, korte omschrijving en lange omschrijving verwerkt. Een goed voorbeeld is onze X-Cart Nederlands Taalpakket pagina. Als u op het internet zoekt naar de Nederlandse vertaling van X-Cart dan zoekt u waarschijnlijk op 'X-Cart Nederlands' of 'X-Cart vertaling'. Onze Nederlandse Taalpakket pagina heeft beide sleutelwoorden in de titel, in de meta tags, meta omschrijving en content van de pagina. U vindt het ook in de alt en titel tags.

de aanwezigheid van deze sleutelwoorden zorgt ervoor dat deze woorden natuurlijk in de paginatitel, de meta omschrijving. meta sleutelwoorden en content van de site worden opgenomen. Het is belangrijk dat de sleutelwoorden op meerdere plaatsen in de site aanwezig zijn maar niet te vaak anders denken zoekmachines dat er sprake van spam is.

Zoekmachine optimalisatie van uw categorieŽn
Algemene richtlijnen bestaan net als voor producten ook voor categorieŽn. Onthoudt dat u de sleutelwoorden voor categorieŽn en producten wilt laten overeenstemmen. Een voorbeeld: in uw X-cart SEO categorie, willen we de pagina optimaliseren voor de sleutelwoorden: X-cart SEO, X-cart SEO uitbreidingen en zoekmachine optimalisatie voor X-Cart. Om dit te doen gebruiken we de titel tag 'X-Cart uitbreidingen' en Zoekmachine optimalisatie voor X-Cart'. Dit heeft alle slutelwoorden in de titel met een minimum aan 'stop' woorden. Stop woorden zijn bijvoorbeeld: en, de, voor, een, in etc. Om het goed leesbaar te maken is het aan te raden deze woorden te vermijden.

Ook zal het u opvallen dat in onze SEO categorie de sleutelwoorden hoog in de pagina zitten, in sterke tags, in h tags (h1, h2 en/of h3), in alt tags, in titel tags en ook algemeen door de pagina heen. Het zorgen voor een goede balans van zoekwoorden in deze elementen is erg belangrijk. Ook het niet te veel toevoegen van sleutelwoorden is van belang. Als u te vaak sleutelwoorden in uw pagina verwerkt kan het voorkomen dat zoekmachines het als spamming beschouwen.

X-cart SEO uitbreidingen
In navolging op bovengenoemde algemene richtlijnen, biedt ScanoGraphics een pakket uitbreidingen aan dat u helpt deze gegevens in uw webwinkel te realiseren en zorgt voor natuurlijke, beter geoptimaliseerde product- en categoriepagina's. Hieronder een overzicht van het pakket.

X-Cart zoekmachine optimalisatie pakket
  • Alle benodigde instellingen voor meta titel, meta omschrijving en meta sleutelwoorden voor alle gebieden van uw X-Cart webwinkel (producten, categorieŽn, fabrikanten, statische pagina's) worden gevuld. Daarnaast wordt er ook een XML sitemap gegenereerd (voor zoekmachines).
  • Op diverse belangrijke plaatsen worden er additioneel alt tags aangebracht.
  • Om uw producten beter 'naar voren' en vindbaar te krijgen wordt er een Product Map aan uw X-cart webwinkel toegevoegd. Het is belangrijk uw product binnen 1-2 klikken vanaf de homepage te brengen om ze belangrijker en eenvoudiger vindbaar te maken voor zoekmachines.
  • Uw webwinkel wordt van een sitemap voorzien, hiermee komen uw categorieŽn en subcategorieŽn beter 'naar voren' in zoekmachines en zijn ze beter vindbaar. Als u weinig categorieŽn heeft dan kunt u de sitemap toch gebruiken om een product eenvoudiger te laten vinden.
Een voorbeeld van de toepassing van dit pakket en succesvolle zoekmachine optimalisatie:
Er zijn ruim 49.000.000 (49 miljoen!) zoekresultaten voor 'x-cart gold' en ScanoGraphics staat op de 1e pagina (2-5e plaats) binnen dit enorme aanbod van organische zoekresultaten! Bekijk zelf het x-cart gold zoekresultaat in Google.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

The Website Grade for www.scanographics.com!
Gerelateerde producten

X-Cart zoekmachine optimalisatie pakket
X-Cart zoekmachine optimalisatie pakket

CDSEO Pro zoekmachine tool
CDSEO Pro zoekmachine tool


Commentaar op X-Cart SEO (zoekmachine optimalisatie)

Reageer als eerste op dit artikel!

Deel commentaar

Uw naam: *
Commentaar: *
Let op: HTML Markup wordt automatisch verwijderd.
De mogelijkheid om URL's te vermelden is uitgeschakeld door de administrator.
*
Voer de tekens in die u ziet in de onderstaande afbeelding.
(als u hier geen afbeelding ziet, schakel dan afbeeldingen tonen in uw webbrowser in en laad deze pagina opnieuw):